• ποδηλατο1
 • new2
 • logo thessbike logistics award
 • logo thessbike logistics award
feature use it

iBike Σύστημα Ποδηλάτων Θεσσαλονίκης

Ενημερώσου σχετικά με τα κοινόχρηστα ποδήλατα iBike-ThessBike

feature register

ThessBike Rentals

Μάθε για τα ενοικιαζόμενα ποδήλατα και τις εκδηλώσεις της ThessBike

feature contact

Επικοινωνία

Μάθε πως μπορείς να έρθεις σε επαφή μαζί μας

ΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ Η THESSBIKE;

Η εταιρεία THESSBIKE είναι αυτή τη στιγμή ο μεγαλύτερος ιδιωτικός φορέας διάθεσης κοινόχρηστων και ενοικιαζόμενων ποδηλάτων στην Ελλάδα. Η THESSBIKE κατέχει και διαχειρίζεται το κοινόχρηστο σύστημα ποδηλάτων στο Δήμο Θεσσαλονίκης με την επωνυμία I-BIKEπου τελεί υπό την στήριξη και την αιγίδα της Εθνικής Τράπεζας. Το συγκεκριμένο σύστημα έχει 8 σταθμούς και 200 ποδήλατα.

Στον στόλο της THESSBIKE επίσης υπάρχουν προς ενοικίαση πλήθος παιδικών ποδηλάτων, διθέσια και τετραθέσια οικογενειακά ποδήλατα , ηλεκτρικά ποδήλατα καθώς και τροχοφόρα αμαξίδια για ανθρώπους με κινητικές δυσκολίες. Εκτός από την διαχείριση συστημάτων κοινόχρηστων ποδηλάτων και την ενοικίαση κάθε είδους ποδηλάτου σε μεμονωμένα άτομα, η THESSBIKEδιοργανώνει ποδηλατοδράσεις σε συνεργασία με οργανισμούς-συλλόγους-εταιρείες και τουριστικές περιηγήσεις με ποδήλατα σε συνεργασία με πιστοποιημένους ξεναγούς.

Σκοπός της THESSBIKE είναι καθιέρωση του ποδηλάτου ως βασικού μέσου μετακίνησης. Μάλιστα τον Μάιο του 2014 η εταιρεία βραβεύτηκε στα TRANSPOSRT & LOGISTICS AWARDS για τις πρωτοβουλίες που ανέλαβε σε σχέση με την βιώσιμη κινητικότητα στην πόλη της Θεσσαλονίκης.

 

ΣΤΑΘΜΟΙ ΠΟΔΗΛΑΤΩΝ

Δ.Ε.Θ. (NEW)
ΟΜΙΛΟΣ ΦΙΛΩΝ ΘΑΛΑΣΣΗΣ
ΛΙΜΑΝΙ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ
ΜΕΓΑΡΟ ΜΟΥΣΙΚΗΣ
CENTRAL PARKING – ΧΑΝΘ
ΒΑΣΙΛΕΩΣ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ 47
ΠΡΟΜΗΘΕΩΣ 18 - ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΑ
ΔΗΜΑΡΧΙΑΚΟ ΜΕΓΑΡΟ ΘΕΣ/ΝΙΚΗΣ
ΒΑΣ. ΟΛΓΑΣ 179

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

 • Διεύθυνση.
  25ης Μαρτίου και Μαρία Κάλλας γωνία                  
  Υπαίθριο Πάρκινγκ Μεγάρου Μουσικής      
(+30) 6978008141 
 • Email.
  Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
 • Follow us
  @Thessbike

GDPR Module